RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fotbalist se confruntă cu depresia după ce a ratat transferul la FCSB

Cătălin Suciu (22 de ani), fost internațional U17 și U19, a ratat transferul la FCSB, iar acest lucru l-a efectuat serios din punct de vedere psihic.

Sportivul a intrat în depresie și a început să mănânce necontrolat. Suciu a ajuns să evolueze la echipa Industria Galda, din Liga a 3-a, al cărei căpitan este.

Datorită talentului său, Suciu a fost considerat unul dintre cei mai promițători goalkeeperi ai României. Portarul a avut evoluții foarte bune la loturile naționale U17 și U19. Jucătorul a fost ofertat de FCSB, dar Unirea Alba Iulia, fosta sa echipă, s-a opus transferului. Din această cauză Cătălin Suciu a căzut psihic. A ajuns să mămânce necontrolat și cântărește peste 120 de kilograme.

Transferul ratat a fost începutul prăbușirii. Am stat două săptămâni la antrenamente, apoi am plecat la convocare, la U19, și trebuia să semnez contractul când revin. Unirea Alba Iulia nu m-a mai lăsat să plec.

S-a rupt ceva în mine, am început să nu mai pun preț pe fotbal și să mănânc necontrolat. Am rămas fără ambiție și nu m-am abținut de la nimic. Mănânc mai mult pizza în oraș“, a declarat Cătălin Suciu, potrivit sport.ro.

Catalin Suciu Unirea Alba Iulia 3
Cătălin Suciu. Foto: ziuarulunirea.ro

Echipa sa, Industria Galda, face parte din Seria 9 a Ligii a 3-a și ocupă ultima poziție, cu doar patru puncte adunate în 12 etape.

Citește și Gigi Becali insistă pentru un jucător din naţionala lui Rădoi! Cine este fotbalistul care poate ajunge la FCSB

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare