Gigi Becali insistă pentru un jucător din naţionala lui Rădoi! Cine este fotbalistul care poate ajunge la FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea cu orice preţ să câştige campionatul în Liga 1, în acest sezon, iar apoi să atace cupele europene cu o echipă de temut.

Pentru a-şi face o echipă de stele, Becali a pus ochii pe un jucător care a fost chemat de Mirel Rădoi la acţiunea naţionalei din finalul lunii martie.

gigi becali 2

Alexandru Creţu este fotbalistul pentru care patronul de la FCSB insistă, mai ales că ar putea să vină gratis la gruparea ,,roş-albastră”.

Mijlocaşului defensiv i se termină contractul la finalul acestui sezon cu Maribor, iar Becali vrea să profite de acest lucru şi să-l atragă cu un contract bun, potrivit GSP.ro.

alex cretu echipa nationala 1400x934 1

Dacă contractul îi este prelungit de către cei de la Maribor, lui Alexandru Creţu îi creşte automat salariul de la 12.000 de euro pe lună la 16.000. Acest lucru s-ar întâmpla dacă şi jucătorul ar fi de acord cu prelungirea contractului.

Gigi Becali a mai încercat să-l aducă pe Creţu la FCSB în perioada când mijlocaşul evolua pentru moldovenii de la Poli Iaşi, dar fără succes.

Acum, Creţu a început să prindă şi selecţii la echipa naţională de când în funcţia de antrenor a fost instalat Mirel Rădoi.

Alexandru Cretu Maribor scaled
Sursa foto: Blaž Weindorfer / Sportida//SPORTIDA_1048.432/2008281633/Credit:Blaz Weindorfer/Sportida/SIPA/2008281638/ Profimedia Images

Citeşte şi Gigi Becali îl ironizează pe Edi Iordănescu după ce a spus că îl vrea pe Florin Tănase la CFR: “Să-i dați numărul lui Dodel!”