Un fotbalist de perspectivă trăieşte clipe grele! A luat decizia de a i se amputa piciorul: ,,A fost o lecţie de viaţă”

Fotbalul reprezintă o pasiune şi un vis pentru foarte mulţi tineri care sunt captaţi de frumuseţea acestui joc, numit şi ,,sportul rege”.

Cei mai mulţi jucători de fotbal se pierd pe drum în momentul în care îşi pierd din seriozitate şi cred că doar talentul este de ajuns.

Însă, unii fotbalişti mai au şi ghinion în viaţă, iar unele accidentări îi fac să renunțe foarte devreme la sportul care uneşte cei mai mulţi fani.

Un jucător de doar 23 de ani trece prin cele mai grele clipe în acest moment. Viaţa lui Rodrigo Alain Cueva a fost pusă grav în pericol după ce fotbalistul s-a electrocutat şi se a ajuns în stare gravă la spital.

Alain Cuevas

Atacantul mexican al lui Ciervos a fost pe cale să-şi piardă viaţa în acele momente teribile prin care a trecut. Din cauza pandemiei acesta a fost refuzat de mai multe spitale, iar părinţii i-au găsut un loc abia în Sinaloa. Aceştia au rămas fără cuvinte în momentul în care au primit vestea din partea medicilor.

Rodrigo Alain Cuevas nu va mai putea juca fotbal, după ce a fost de acord să i se amputeze piciorul, în urma unei infecţii suferite după accident.

,,Am fost electrocutat…curentul mi-a trecut prin cap și a ieșit prin piciorul stâng. Vreau să le mulțumesc oamenilor care mă ajută financiar. Întotdeauna am crezut că sunt singur pe lume, exceptând membrii familiei. Sunt recunoscător etern!

Medicii le-au spus părinților că trebuie să îmi amputeze piciorul, era foarte infectat și viața îmi era pusă în pericol. La început, părinții nu au vrut să accepte, voiau o a doua opinie pentru că știau cât de mult înseamnă fotbalul pentru mine. Doctorii au spus însă că nu este timp.

Decizia am luat-o eu, pentru că sunt major, și le-am spus să îmi fie amputat piciorul. A fost o lecție de viață. Oricât de mult ai iubi ceva, un anumit sport, nu poți să îl pui niciodată mai presus decât viața.

Lucrurile se întâmplă cu un scop, e vorba de destin. Există un motiv, iar Dumnezeu are ceva mai bun pregătit pentru viața ta.“, a povestit Alain Cueva pe contul său de Facebook.

Conducătorii clubului pentru care juca au ţinut să îi îi transmită un mesaj prin care îi dau dovadă că sunt alături de el.

,,Acest incident poate îl va ține pe Alain departe de teren, dar nu și față de echipă.”, au reacţinat cei de la Ciervos.

Citeşte şi Simona Halep şi-a aflat adversarele de la primul turneu oficial la care va participa în 2021! Pe cine poate întâlni