RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fotbalist de la Petrolul, bătut pe străzile din Ploiești: „L-au atacat 10-12 persoane. A fost grup organizat”

Mihai Constantinescu (18 ani), mijlocașul celor de la FC Petrolul a fost agresat pe stradă de un grup de tineri.

Tânărul jucător pregătit de Viorel Moldovan se plimba sâmbătă împreună cu alți doi colegi de la echipă, Mario Bratu si Cristian Lixandru când a fost atacat de un grup de indivizi, potrivit site-ului ziare.com.

Conform sursei citate, Mihai Constantinescu jucătorul „lupilor galbeni” a fost cel care a anunțat incidentul la numărul de urgență 112. Elevul lui Viorel Moldovan a fost transportat la spital la secția ATI, unde i s-a aplicat patru copci și a fost spitalizat. Mihai Constantinescu a depus plângere la poliție după incidentul de sâmbătă seara, conform sursei menționate.

Gabi Constantinescu, tatăl tânărului jucător de la Petrolul Ploiești consideră că totul a fost premeditat deoarece grupul de indivize care l-au atacat pe fiul său era bine organizat.

„L-au atacat în spate la Profi, acolo în cartier, 10-12 inși. L-au luat pe nepregătite. I-au spart arcada. Nu i-au luat nimic din buzunar, cel putin așa zice copilul. Am înteles ca Poliția a reținut doi inși. Erau camere de luat vederi pe acolo. Bine că nu a fost mai grav, eu m-am gândit la ce e mai rău. I-au dat niște palme, după care a venit unul din spate și i-a dat un pumn și i-a spart arcada. Am toate documentele.

Copilul nu-i cunoaște, nu i-a mai văzut niciodată. Am înțeles că erau tineri, dar erau 10-12, era grup organizat. Să nu fie puși de cineva. Ceilalți colegi care erau cu el nu au luat bătaie deloc, numai el a luat. Ei au fugit.

Acum se fac cercetări. Ori au fost trimiși de cineva, nu știu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat. A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieșit din curte de aici și s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”, a declarat Gabi Constantinescu pentru ziare.com

Mihai Constantinescu a îmbrăcat tricoul „lupilor galbeni” în 10 partide din actualul sezon al ligii secunde.

100.000 de euro este cota piață a tânărului mijlocaș al celor de la Petrolul Ploiești potrivit site-ului transfermarkt.com

Citește și VIDEO | Doar victoria contează! Moldovan: „La Petrolul trebuie să câştigi meci de meci!”

 

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare