Un fotbalist de la Dinamo l-a dezamăgit până și pe impresarul său: “Acum nu-l mai recunosc cum joacă!”

Formația din Ștefan cel Mare traversează una dintre cele mai delicate perioade din istoria clubului, iar ultimele rezultate înregistrate au destabilizat total atmosfera din vestiarul echipei!

Imediat după umilința din meciul de aseară contra celor de la Viitorul Constanța, scor 0-5, jucătorii lui Dinamo au fost luați la țintă de către suporterii echipei, care nu înțeleg atitudinea acestora din ultima perioadă. Cu mulți jucători importanți în primul 11, “alb-roșii” au fost puși la respect de către constănțeni, înregistrând una dintre cele mai drastice înfrângeri din istorie.

Agentul Florin Manea a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă, italianul Diego Fabbrini. Impresarul a mărturisit că randamentul mijlocașului a scăzut enorm în ultima perioadă, astfel încât a ajuns să nu îl mai recunoască în timpul partidelor. Manea este de părere că poziția în care este folosit Fabbrini contribuie decisiv la prestațiile dezamăgitoare din ultimul timp ale fotbalistului său.

Dinamo 4

Jocul lui a scăzut drastic! E și mutat în stânga, unde nu dă randament. El a jucat foarte bine inter, a fost decisiv acolo. Acum nu-l mai recunosc! Există și această stare de tensiune care te influențează. Când citesti toată ziua în ziar că ești slab, că te desființezi… nu e ușor. Fabbrini a dorit să rămână la Dinamo, deși a avut oferte. Nu a vrut să-și mute familia din București. A primit 80% din banii pe care-i avea de luat!”, a declarat Florin Manea, potrivit Digi Sport.

550.000 de euro este cota de transfer a lui Fabbrini, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Italianul a ajuns la Dinamo în vara anului 2019, după despărțirea de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

24 meciuri, 3 goluri și o pasă decisivă este bilanțul mijlocașului în acest sezon în tricoul “alb-roșilor”.

Citește și Prima reacție oficială a fanilor DDB, după umilința cu Viitorul: „Retrogradarea e de neconceput pentru noi!”