Un fotbalist al Craiovei își anunță încă de pe acum plecarea: “Aș vrea să revin acasă”

Mirko Pigliacelli este aproape de finalul aventurii sale în Bănie. Portarul italian a vorbit pentru presa din țara sa natală despre dorința de a se întoarce în fotbalul peninsular. 

Portarul a ajuns la Craiova acum aproape doi ani.

“În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau să retrăiesc fotbalul italian” a declarat Pigliacelli pentru italienii de la Radio TMW.

Goalkeeperul a revenit în Italia în momentul în care fotbalul a luat pauză inclusiv în România.

pigliacelli

“Când am revenit în Italia am făcut mai multe escale, dar am fost testat numai în Italia, m-a mirat acest lucru. Acum stau numai în casă. Am plecat din România, fiindcă a fost oprit campionatul, dar atunci nu era stare de urgenţă, era încă linişte. Am regăsit o situaţie dramatică aici, dar acum şi în România e alertă maximă, din ce am înţeles de la colegii mei” a povestit Pigliacelli.

Acesta a trecut peste scandalul cu galeria apărut la începutul anului, după plecarea lui Victor Pițurcă.

Pigliacelli-universitatea-craiova

“Nu se poate avansa o dată pentru reluarea competiţiei, în aceste condiţii de răspândire a virusului. Reducerea salarială nu este o mare problemă pentru cei care câştigă foarte mult. Una este să blochezi salariul unui jucător care câştigă 20 de milioane de euro, alta este pentru cel care câştigă mult mai puţin” a completat goalkeeperul de 26 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali, salvatorul lui Dinamo? “Poate totuși îi ajutam să strângă aia 180.000 de euro”