Gigi Becali, salvatorul lui Dinamo? “Poate totuși îi ajutam să strângă aia 180.000 de euro”

Finanțatorul celor de la FCSB urmărește și situația din curtea rivalei și trage un semnal de alarmă în privința comportamentului fanilor. 

Recent, Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo poate dispărea în două săptămâni în condițiile în care nu va primi licența.

“De când urlă Negoiță că nu mai poate să țină Dinamo? De mult, nu? Dar de ce nu a venit nici măcar unul, cu interese serioase, nu din ăștia care își fac publicitate, să își bage banii familiei la Dinamo?

Când erau Borcea și Badea toți îi blestemau și le strigau să plece. Hai că au plecat, dar unde a ajuns Dinamo? Să preia echipa suporterii. Să plătească și ei mii de euro salarii și impozite. Le convine așa? Ăla nu e bun, celălalt la fel și tot așa” a spus patronul roș-albaștrilor pentru Pro Sport.

negoita badea

Gigi Becali ar putea totuși să îi salveze pe câini. Doar că nu îi face cu ochiul niciun jucător al roș-albilor.

„Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuși îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro ca să primească licența, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei. Nu îl vreau nici măcar pe portarul lor italian.

Așa au făcut suporterii de la Rapid și cu George Copos! Se duceau după el pe la Tribunal cu colivă și cruci, iar Rapidul unde s-a dus? Faliment! Chiar dacă îl doare pe Borcea unde a ajuns Dinamo, totuși nu se mai bagă. Și cred că la fel gândește și Badea” a încheiat omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI –>> Șumudică, replică acidă pentru Răzvan Lucescu: “Îl consideram prieten”