EXCLUSIV | Nici Reghe, nici Pancu! Anunțul zilei: ”Craiova are antrenor!”

Mihai Rotaru îi caută înlocuitor lui Cristiano Bergodi, iar anunțul zilei în fotbalul românesc a fost făcut de Eugen Neagoe (53 ani).

Oltenii au rămas fără antrenor după ce tehnicianul italian și-a dat demisia, în direct, după eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.

”Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. E bine că echipa e pe primul loc. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea. a declarat Cristiano Bergodi la finalul meciului cu Chindia.

Imediat după ce Bergodi a anunțat că nu va mai continua în Bănie, mai multe nume, printre care Laurențiu Reghecampf, Daniel Pancu și Eugen Neagoe, au fost vehiculate pentru a prelua cârma vicecampioanei României.

Mihai Rotaru a fost deja refuzat de Reghe, care va rămâne în Dubai cu familia sa, și ”Pancone”, care a explicat că va continua la Poli Iași.

rotaru-u-craiova

Astfel, realitateasportiva.net l-a contactat pe Eugen Neagoe, una dintre variantele plauzibile pentru preluarea băncii Universității Craiova.

Neagoe, următorul antrenor al vicecampioanei?

Tehnicianul nu a confirmat, însă nici nu a infirmat interesul oltenilor, dar un alt anunț este cel care surprinde: ”Nu am ce să spun, Craiova are antrenor!” a fost răspunsul scurt și la obiect pe care l-a oferit ”Geană” când a fost întrebat dacă revine în Bănie.

neagoe

  • Ca jucător, Neagoe a îmbrăcat tricoul ”juveților” în mai multe rânduri, bifând peste 110 apariții și reușind să marcheze 28 de goluri.
  • Ca antrenor, ”Geană” a pregătit Craiova lui Adrian Mititelu în 2005 și 2009, ca principal, iar în 2010 ca antrenor secund.

eugen neagoe

În acest moment, oltenii se află pe locul 2 în Liga 1. Aceștia au pierdut primul loc după ce FCSB a învis-o pe FC Botoșani, scor 4-1.

craiova bucurie

Citește și EXCLUSIV | Nici vorbă de plecare! ”Dan Petrescu va rămâne la CFR! E un luptător!”