RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionuț Vînă, titular la FCSB?! „Trebuie să aibă libertate de exprimare”

Ionuț Vînă, mijlocașul adus de FCSB de la Viitorul, a reușit să-l impresioneze pe Florin Lovin, în cele 24 de meciuri disputate în acest sezon în tricoul formației pregătite de Bogdan Vintilă.

Florin Lovin este de părere că Vintilă ar trebui să-i ofere mai multe șanse și multă libertate mijlocașului central în vârstă de 25 de ani.

„Jucătorul meu preferat nu joacă! E Ionuț Vînă! Eu pot să judec mijlocașii și nu jucătorii de bandă cum sunt Coman și Man. Pot să îmi dau cu părerea despre postul pe care am jucat. Vînă nu poate juca niciodată număr 6. Pe Vînă îl văd unul dintre mijlocașii ofensivi. El trebuie să aibă libertate să se exprime.

Eu văd în Vînă un jucător bun pentru că la Viitorul era un jucător foarte, foarte bun. Nu e vorba de diferența de nivel de la Viitorul la FCSB pentru că echipa lui Hagi e la un nivel foarte bun. El a început foarte bine, dar e un jucător de moral, la fel ca Nedelcu.

Înainte să aduci un jucător trebuie să te gândeși ca acesta să se poată plia pe jocul echipei. Eu zic că presiunea cea mai mare e la Viitorul, nu există la o echipă să fie o presiune mai mare”, a spus Florin Lovin, fostul mijlocaș al formației roș-albastre.

Vînă are contract cu FCSB până în 2024. Mijlocașul vicecampioanei a jucat 26 de meciuri pentru FCSB în acest sezon.

Citește și • Un fost stelist n-are dubii: ”CFR e favorită, chiar dacă bate FCSB în meciul direct!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare