RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost jucător al celor de la FCSB, acuze dure la adresa lui Gigi Becali: „Omora jucătorii după meciuri”

Janos Szekely nu a uitat nici acum perioada petrecută în tricoul roș-albastru în urmă cu mai bine de 10 ani. 

Fotbalistul i s-a împotrivit lui Gigi Becali, fapt care l-a înfuriat la acea vreme pe patronul deținătoarei Cupei României. Latifundiarul din Pipera era complet nemulțumit de randamentul din teren al jucătorului transferat atunci de la Oțelul Galați.

„Ce şanse să-i mai dau lui Szekely dacă el a dat pase numai la adversar? Poate îşi revine, dar la echipa a doua. E petardă! Am dat degeaba banii pe el. Nu mă mai păcălesc eu cu jucători ca ăsta. Gata cu bătaia de joc. M-am săturat de distruși și figuranți. Szeleky nu mai are ce căuta aici”, declara la acea vreme Gigi Becali. 

La aproape 10 ani de la despărțirea de FCSB, Janos Szekely are încă proaspete în memorie intervențiile finanțatorului de după meciuri.

„Când citești așa ceva, te afectează. Acum trece ca apa, dar atunci nu. Nu eram un distrus. Eu eram afectat la vremea respectivă pentru că mă așteptam să găsesc un aliat în patron. Era vorba de un jucător pe care a dat 1,5 milioane de euro. Ești la Steaua și vede toată lumea. Este urât!

Dacă ai văzut că Szekely nu a avut creșterea la care te așteptai, tot trebuie să-l susții. E normal să critici, dar să fie critică constructivă. Tu «omori» orice jucător după meci. Intrai în teren și aveai o teamă să nu greșești flagrant. Pe mine m-a ajutat galeria, care m-a susținut”, și-a adus aminte Szekely de acele moemnte pentru Gazetă. 

CITEȘTE ȘI –>> Dezvăluirea lui Șumudică înaintea debutului la Rizespor: “Este dorit de granzii din Turcia”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare