Un fost internațional surprinde înainte de ‘Eternul Derby’: “Dinamo va câștiga cu 1-0 în fața FCSB-ului!”

Meciul orgoliilor din România, Dinamo-FCSB, se va disputa mâine seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

Derby de România este primul de acest gen din noul an, iar partida din Ștefan cel Mare se anunță una deschisă oricărui rezultat, în ciuda pozițiilor din ierarhie ocupate de cele două echipe. Formația lui Jerry Gane primește vizita marei rivale de pe locul 11 în clasament, în timp ce elevii lui Toni Petrea sunt liderii Ligii 1, după 20 de etape disputate în actualul sezon.

Fostul fotbalist al “câinilor”, Dănuț Lupu (53 de ani), a vorbit înaintea meciului de mâine seară și a oferit un pronostic surpriză. Fostul mijlocaș este de părere că formația din Ștefan cel Mare se va impune la limită în fața FCSB-ului și ulterior a mărturisit că repatrierea lui Steliano Filip nu a fost una inspirată pentru “alb-roșii”, din punctul său de vedere.

Lupu 1

Dinamo câștigă. De la Anton și Sorescu am așteptări, ei sunt singurii care țin steagul sus. Steliano e prietenul meu, dar nu știu cât poate ajuta. A fost alegerea suporterilor să-l aducă înapoi, eu mă bucur, îmi doresc să poată și să ajute această echipă cât mai mult. Eu nu l-aș fi adus pe Steliano înapoi. Eu zic că 1-0 va fi pentru Dinamo, îi ajută pe CFR!

Moruțan o să fie mult mai bun decât Dennis Man. De vreun an tot îl laud pe Moruțan. Dacă ar fi fost împins cum ar fi fost Ianis… Eu cred că e un jucător mult mai complet!, a spus Dănuț Lupu, potrivit Pro Sport.

Dănuț Lupu a evoluat pentru două dintre marile rivale din capitală, Dinamo București și Rapid București. Fostul fotbalist a bifat și 14 selecții la echipa națională, între anii 1989 și 1998. Fostul mijlocaș s-a retras în anul 2001 de la formația israeliană, Hapoel Tzafririm Holon.

Citește și Noi detalii ies la iveală după plecarea lui Corneliu Papură: “Singurul care m-a băgat în seamă a fost Bergodi!”