RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost internaţional ştie ce l-a făcut pe Tătăruşanu să renunţe la naţională: ,,E altceva în momentul de faţă”

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională după ultimele meciuri ale României din 2020, iar decizia a surprins pe toată lumea.

Nimeni nu se aştepta ca cel mai bun jucător al echipei naţionale să renunţe la prima reprezentativă, însă un fost internaţional ştie ce a stat în spatele deciziei goalkeeperului de a se retrage.

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că Tătăruşanu nu se mai regăsea în actualul lot al echipei naţionale, pentru că generaţiile s-au tot schimbat, iar din vechea gardă el era singurul care mai era convocat la prima reprezentativă.

,,Nu se mai regăsea. E o altă generaţie, alţi jucători. A simţit el că e momentul să se retragă. E altceva în momentul de faţă la echipa naţională. Nu a avut nimic cu nimeni, dar a simţit el că e ultimul din această generaţie, nu mai avea pe nimeni din foştii colegi.

Am vorbit şi l-am întrebat, nici vorbă! El întotdeauna a respectat suporterii. S-a exprimat greşit. Nici vorbă să nu existe respect faţă de presă, suporteri. Nu este genul de om care să nu respecte pe cei din jurul lui”, a explicat Ovidiu Sabău pentru ProSport.

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea printr-o scrisoare adresată suporterilor români, imediat după meciul cu Irlanda de Nord din Nations League, încheiat 1-1.

Tătăruşanu a debutat pentru naţionala României în anul 2010 şi a reuşit să strângă 73 de partide pentru prima reprezentativă în tot acest timp.

Citeşte şi Ce verdic s-a dat în cazul henţului făcut de Camora cu FCSB! ,,La acea fază nu ai ce să discuţi”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare