Ce verdict s-a dat în cazul henţului făcut de Camora cu FCSB! ,,La acea fază nu ai ce să discuţi”

Meciul dintre CFR Cluj şi FCSB s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0, însă arbitrajul le-a dat bătăi de cap roş-albaştrilor. 

FCSB a cerut un penalty în minutul 2 al partidei, la un henţ al lui Camora, însă arbitrul Istvan Kovacs nici nu a vrut să audă de aşa ceva şi a lăsat jocul să continue, dând de înţeles că nu a fost nicio intenţie a jucătorului de a juca mingea cu mâna.

CFR Cluj 2

Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron la FC Vaslui, a comentat faza în care cei de la FCSB au cerut penalty după ce Camora a atins mingea cu mâna. Porumboiu spune că fără discuţii trebuia să se dea penalty la acea fază, pentru că mâna jucătorului de la CFR Cluj era depărtată de corp.

porumboiu

Fostul arbitru a comentat şi faza din care CFR a deschis scorul, iar penalty-ul acordat la intervenţia lui Miron asupra lui Vojtus a fost decizia corectă luată de arbitru.

,,După cum a început meciul, aveai impresia că te uiți la un meci din Anglia sau Franța. Exista ritm, pase la firul ierbii, se juca cum trebuie.

La acea fază nu ai ce să discuți! E 11 metri pentru FCSB! Mâna este depărtată de corp! Nu se poate niciun comentariu! La penalty-ul primit de CFR Cluj, Miron a lovit mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar asupra celui de la CFR Cluj! Se impune penalty.

CAMORA CFR Cluj

A lovit mingea și după l-a lovit pe clujean. Așa a fost și la meciul lui CFR cu Young Boys, doar că acolo nu a avut tărie. Miron lovește mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar! A fost o greșeală impardonabilă.”, a declarat Adrian Porumboiu pentru GSP.ro.

După meciul câştigat aseară, CFR Cluj s-a apropiat la 3 puncte de liderul FCSB.

CFR FCSB1

Citeşte şi OFICIAL | Alex Couto a fost dat afară de la Dinamo! Cine îi va lua locul spaniolului