RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist sare în apărarea lui Straton: „Nu poate fi acuzat că a acceptat să meargă la FSCB!”

Un fost dinamovist sare în apărarea lui Straton!

Cristi Munteanu (45 de ani), fostul portar al „câinilor roșii”, a comentat transferul lui Cătălin Straton de la Dinamo la FCSB și este de părere că goalkeeper-ul de 30 de ani nu are de ce să regrete această mutare.

„Babicu” și-a expus punctul de vedere cu privire la decizia lui Cătălin Straton de a merge la rivala FCSB, imediat după incheierea angajamentului cu clubul din Ștefan cel Mare.

Straton nu poate fi acuzat că a acceptat să meargă la FSCB, la o rivală, pentru că baiatul și-a văzut interesul. Are posibilitatea să joace și să rămână la o echipă cu pretenții. Nu trebuie acuzat de nimic!

S-a dus pentru că era liber de contract, după ce i s-a spus că Dinamo nu mai are nevoie de el. Ce sa facă Straton acum, să stea acasă pentru că a jucat la Dinamo?

Așa, nu trebuia să vină nici la Dinamo, că a jucat la Rapid și Timisoara! Omul are familie, trebuie să își câstige pâinea. Eu chiar nu am nicio problemă ca a plecat direct la FCSB!”, a declarat Cristi Munteanu, pentru Sport.ro.

Imediat după terminarea partidei în care a și debutat pentru formația roș-albastră, Straton a spus că este fericit că a ajuns la cel mai bun club din România, declarație care a pus pe jar întreaga suflare dinamovistă.

„Este un grup minunat în primul rând, nu mă așteptam să fie așa după cum vedeam din exterior, aveam altă impresie, este cel mai bun grup și mă bucură acest lucru”, a spus Straton la finalul partidei.

Citește și Jucătorii campioanei au motive de bucurie! Vestea extraordinară primită de elevii lui Petrescu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare