Jucătorii campioanei au motive de bucurie! Vestea extraordinară primită de elevii lui Petrescu

CFR Cluj a primit o veste extraordinară chiar înaintea partidei de joi seară, contra suedezilor de la Djugardens, din turul trei preliminar al Europa League! 

Dan Petrescu poate răsufla ușurat înaintea partidei din Europa, care va avea loc joi seară, în deplasarea din Suedia, contra lui Djugardens.

Patronul echipei, Neluțu Varga, a achitat o parte din salariile restante ale jucătorilor, astfel că aceștia pot sta concentrați pentru meciul care o poate aduce la doar un pas de grupele Europa League.

Din ultimele informații, la CFR Cluj mai există în acest moment restanțe salariale de cel mult o lună, plus primele din sezonul trecut pentru câștigarea titlului, care ar mai însemna aproximativ 50.000 de euro pentru fiecare jucător în parte.

cfr-cluj-europa-league

Dacă CFR Cluj reușește să treacă de suedezii de la Djugardens și de play-off-ul Europa League, aceștia vor ajunge pentru al doilea an consecutiv în grupele acestei competiții, de unde ar urma să mai primească aproximativ 10 milioane de euro.

Delegația celor de la CFR Cluj a plecat spre Suedia în cursul zilei de marți. Meciul din turul 3 preliminar va avea loc joi, de la ora 20:00. În turul precedent, Djurgardens a avut emoții cu FC Europa din Gibraltar, de care au trecut în cele din urmă cu 2-1.

Lotul campioanei României este evaluat la aproximativ 24.000.000 de euro, conform Transfermarkt.com.

academica clinceni cfr cluj

Citește și EXCLUSIV | O legendă dinamovistă pune tunurile pe Contra: ”Un antrenor mare nu ia jucători de 33 de ani!”