RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist crede că Nicolae Badea nu va lăsa clubul să moară: „Ajută Dinamo, nu doar zice!”

Situația de la formația din Ștefan cel Mare este una dezastruoasă în aceste momente, iar fanii din DDB sunt singurii care au ținut echipa în viață în ultimele luni!

Fanii “câinilor” se luptă de o bună perioadă de timp să țină clubul în viață, plătind mai multe datorii ale clubului, dar și prime de joc și cazare pentru echipa lor de suflet. După ce a promis în mai multe rânduri că va rezolva situația și că toți angajații clubului își vor primi banii, Cortacero nu s-a ținut de cuvânt, iar datoriile sunt din ce în ce mai mari.

Fostul fotbalist al formației din Ștefan cel Mare, Liviu Ganea (41 de ani), a vorbit despre situația dezastruoasă de la fosta sa echipă și este de părere că Nicolae Badea este unul dintre oamenii care nu vor lăsa la greu clubul. Ganea consideră că în ciuda tuturor conflictelor din trecut dintre Badea și suflarea dinamovistă, acesta va continua să le întindă o mână de ajutor „alb-roșilor”.

Eu cred că domnul Nicolae Badea ajută Dinamo, prin domnul Mariu Bacria. Păi domnul Badea e un dinamovist, putea să nu-l intereseze situația de acum.

Lumea l-a înjurat, l-a făcut comunist. Ajută clubul Dinamo acum, nu doar zice, chiar o face. Și el, și Copos, au băgat o grămadă de bani, nu puțini. Sunt oameni care au ajutat fotbalul românesc.

Cred că și Cristi Borcea ar reveni. Dar mai stă puțin deoparte. Va mai dura puțin, e clar că Dinamo are nevoie de oameni potenți financiar!”, a spus Liviu Ganea, potrivit Pro Sport.

Liviu Ganea a evoluat pentru Dinamo București în mai multe rânduri, fiind unul dintre produsele echipei de tineret a formației din Ștefan cel Mare. 2006-2009, respectiv 2010-2012 au fost perioadele în care fostul atacant a îmbrăcat tricoul „câinilor”.

Citește și Gigi Becali a dat răspunsul final cu privire la transferul lui Man: “Nu este aproape de nicio echipă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare