RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gigi Becali a dat răspunsul final cu privire la transferul lui Man! Ce se va întâmpla cu golgheterul FCSB-ului

Atacantul “roș-albaștrilor” a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 în această perioadă de iarnă, iar Gigi Becali a ținut să clarifice situația jucătorului său!

Dennis Man a reușit să înceapă anul cum nu se putea mai bine, fiind unul dintre jucătorii cheie ai FCSB-ului și în același timp golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri marcate în 17 etape din Liga 1.

După ce numele său a fost vehiculat pe la mai multe echipe în această pauză de iarnă, tânărul internațional a rămas însă la FCSB, iar patronul clubului a vrut să lămurească situația. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nici Dennis Man și nici Florinel Coman nu vor pleca de la echipa sa până când „roș-albaștrii” nu vor ridica un nou titlu de campionă deasupra capului.

„Terminați cu ofertele pentru Dennis Man. Nu este aproape de nicio echipă. Vă pun tot felul de impresari să scrieți prostii? Până nu câștig acest campionat nu îmi pleacă niciun jucător important. Man știe bine când o să plece.

Dacă nu îi dau drumul lui Coman, de ce nu îi dau drumul lui Coman. Dacă nu îi dau drumul lui Man, de ce nu îi dau drumul lui Man. Nu vreau alte discuții. Nu mă mai întrebați de plecări. Știu eu cel mai bine ce am de făcut și tot eu știu cel mai bine cât să cer pe Man!”, a spus Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

6.500.000 de euro este cota de transfer a lui Dennis Man, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Atacantul în vârstă de 22 de ani este în acest moment cel mai valoros fotbalist din Liga 1, iar Gigi Becali a declarat că nu este dispus să accepte vreo ofertă sub 15 milioane de euro.

Citește și Drama prin care a trecut un fost fotbalist de la FCSB: “A fost împiedicat să progreseze, sunt foarte multe interese!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare