Un fost câine ,,muşcă” din Dinamo după înfrângerea cu Sepsi! ,,Greşeli impardonabile, evoluţie slabă”

Dinamo nu se mai trezeşte din pasa proastă în care se află. Echipa a ajuns la a patra înfrângere consecutivă, după 0-2 cu Sepsi. 

Ultima înfrângere a ,,câinilor” nu l-a lăsat indiferent pe fostul marcator de la Dinamo, Ionel Dănciulescu. Fostul atacant a criticat evoluţia echipei din meciul cu covăsnenii lui Leo Grozavu. Dănciulescu spune că echipa a făcut greşeli impardonabile, având o evoluţie foarte slabă. Acesta nu i-a iertat nici pe Borja Valle, nici pe Puljic.

,,Au avut o lovitură liberă, în rest au jucat bine foarte puțin. N-am văzut o echipă închegată, n-am văzut automatisme. Am văzut greșeli elementare, greșeli care nu cred că se pot face. Vorbesc de Borja Valle, Puljic. Sunt niște greșeli impardonabile, din punctul meu de vedere. O evoluție slabă. Nu poți să extragi absolut nimic pozitv din această evoluție, a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

ionel-dănciulescu-dinamo

După plecare lui Dănciulescu de la Dinamo, echipa pare să nu fi intrat încă pe un trend ascendent, după ce în ultimii ani nu a mai prins nici măcar un loc de play off.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu cinci puncte strânse după opt jocuri disputate.

Citeşte şi Cosmin Contra, apărat de Leo Grozavu! ,,Nu punem azi antrenor şi mâine câştigă Champions League”