Un fost “câine” a răbufnit după evenimentele de la Dinamo: “Cum e posibil să faci așa ceva, păi e moșia maică-tii?”

Viitorul formației din Ștefan cel Mare este în continuare unul incert, în ciuda faptului că Pablo Cortacero a mărit capitalul echipei și a promis din nou că banii vor ajunge în curând!

Acționarul majoritar al lui Dinamo, spaniolul Pablo Cortacero, a venit în România după mai multe luni în care a dispărut total din peisajul clubului și a dat din nou asigurări că problemele se vor rezolva. Ibericul a aprobat în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, proiectul de mărire de capital al echipei, astfel că noua conducere este obligată până luna viitoare să facă dovada plății respective.

Fostul fotbalist și oficial al dinamoviștilor, Florin Prunea, a vorbit din nou despre degringolada de la Dinamo și a mărturisit că este inadmisibil ca un club de talia “alb-roșilor” să ajungă într-o asemenea situație. Fostul portar consideră că fostul conducător al clubului, Ionuț Negoiță, este principalul responsabil de evenimentele petrecute în ultima perioadă.

prunea

În momentul în care a anunțat că vinde, Ionuț Negoiță a promis că nu va vinde oricui și în orice condiții, dar se pare că a făcut fix invers. El e principalul vinovat pentru situația de acum, el trebuie să răspundă de situația acestui club.

Cum e posibil ca tu, Ionuț Negoiță, să faci o conferință în care să anunți că vinzi clubul cu un leu? Păi e moșia maică-tii?

Nu poți face așa ceva cu un club care are o istorie în spate. Dinamo e ca Juventus în Italia. Ați văzut familia Agnelli să-și bată joc în asemenea hal de brandul Juventus?”, a declarat fostul portar, potrivit Pro X.

Citește și Cum a decurs întâlnirea dintre Jerry Gane și Cortacero: “Eram ca în filmul cu Nea Marin, nu știam dacă e el sau nu!”