RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost atacant al “câinilor” anunță un viitor sumbru: “Dacă dispare Dinamo toată lumea are de pierdut!”

Haosul instalat la formația “alb-roșie” din momentul preluării echipei de către noii investitori spanioli continuă să facă victime, iar angajații clubului pleacă rând pe rând din cauza problemelor financiare!

Fostul atacant al celor de la Dinamo București, Andrei Cristea (36 de ani), a vorbit despre situația din ultimul timp a clubului pentru care a evoluat. Actualul jucător al celor de la Poli Iași este de părere că fotbalul românesc ar avea de suferit enorm dacă un brand precum Dinamo ar dispărea de pe harta sportului “rege”.

andrei-cristea-poli-iași

Ulterior, unul dintre cei mai longevivi fotbaliști din acest moment ai Ligii 1 consideră că este nevoie de mai multe echipe de tradiție și de mai puține formații de cartier.

“Aș simți o frustrare enormă… Și nu e vorba despre mine, sunt milioane de suporteri care iubesc acest club și ar fi trist ca după multe alte echipe mari din fotbalul românesc să mai dispară și Dinamo! Ar fi un semn de întrebare în dreptul viitorului pe care l-ar mai avea fotbalul românesc! Avem nevoie de embleme, de cluburi-etalon, trebuie să atragem suporterii pe stadioane. Dacă dispare Dinamo și mai apar cluburi de cartier, toată lumea are de pierdut, suporteri, televiziuni, ziare, fotbaliști. Nu vreau să jignesc pe nimeni atunci când mă refer la cluburi de cartier, însă fotbalul are nevoie și de branduri mari!”, a spus Andrei Cristea, potrivit GSP.

Atacantul în vârstă de 36 de ani a evoluat pentru Dinamo în mai multe rânduri, fiind unul dintre protagoniștii minunii de la Liberec, așa cum a fost denumită înfruntarea contra celor de la Slovan, din anul 2009.

316 meciuri și 96 de goluri este bilanțul lui Andrei Cristea în Liga 1, de-a lungul carierei de fotbalist profesionist de până acum.

Citește și Un fost internațional critică regula U21, impusă de Burleanu: “FRF forțează nota!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare