Un dinamovist pune degetul pe rană după ce Dănciulescu s-a oferit să ajute clubul: “Mereu s-a ajuns la ceartă”

Cristi Pulhac a luat poziție în scandalul momentului din Ștefan cel Mare. La fel ca și mulți ani foști jucători ai câinilor acesta consideră că soluția pentru rezolvarea problemelor trebuie să vină doar de al conducerea roș-albă.  

Dănciulescu se oferise să împrumute clubul cu bani pentru a luat mai ușor licența. Ca “răspuns” la gestul său Bogdan Bălănescu a decis să îi suspende contractul pe perioada stării de ugență în România.

“Eu sunt prieten cu amândoi. Bogdan e un tip cerebral, deștept. Cu Danciu am fost prieten atâta timp, am fost și colegi de cameră. Când e rău, atragi și mai multe lucruri negative. Eu nu prea sunt de acord cu împrumutul ăsta de bani. Un club ar trebui să aibă strategia lui, sponsorizări și așa mai departe” a declarat Cristi Pulhac pentru Pro Sport.

pulhac

Fostul fundaș din Ștefan cel Mare oferă și argumentul pentru care un astfel de demers este sortit eșecului.

“Au fost cazuri în care s-au împrumutat bani și tot timpul s-a ajuns la ceartă. Nu e bine să te împrumuți. Ca în viața de zi cu zi. Trebuie să fim mai echilibrați și să înțelegem că toată lumea are de pierdut. Nu pierde doar o parte. Ar trebui să înțelegem și cluburile”, a adăugat fostul fotbalist al lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Coronavirus | FRF, avertizată de UEFA să nu abandoneze competițiile interne! România riscă excluderea din cupele europene