Un antrenor trecut pe la CFR și Dinamo a prefațat meciul din Gruia: ”Le va fi aproape imposibil!”

CFR Cluj primește vizita celor de la Dinamo în runda cu numărul 29. Partida se va juca luni, de la ora 20:30.

Înaintea epilogului din penultima etapă din campionatul regulat, un fost antrenor de la CFR Cluj și Dinamo a prefațat meciul dintre cele două combatante. Vasile Miriuță nu îi dă nicio șansă echipei lui Gigi Mulțescu în fața ardelenilor, chiar dacă trupa lui Edi Iordănescu are mari probleme de lot pricinuite de infectările cu COVID-19.

VasileMiriuta1 scaled

”Pentru Dinamo e un meci foarte, foarte greu, iar CFR-ul poate e un pic demoralizată că vine după acea înfrângere dură cu FCSB-ul, plus că au avut jucători infectaţi cu COVID-19. E foarte important pentru Edi Iordănescu şi băieţi să câştige, indiferent de jocul prestat. Punctele nu ţi le ia nimeni la final!

CFR Cluj e peste Dinamo la toate capitolele! Rondon, Costache, Cipi Deac, Debeljuh vor reveni, doar că nu ştiu cum stau cu pregătirea fizică. S-ar putea şi ăsta să fie un dezavantaj şi nu ştiu dacă pot juca 90 de minute. Mai sunt ceva probleme. Pereira e şi el infectat, dar nu cred că e o pierdere importantă pentru CFR. Nu a jucat foarte mult şi are cine să intre în locul lui. Nu văd o problemă.

Dinamo CFR Cluj

Dinamo ştim cu toţii ce probleme şi absenţe au! Lipseşte Achim care e un jucător important, Anton nu e refăcut, la fel şi Steliano Filip. Le va fi aproape imposibil! Poate doar cu atitudine, determinare şi un dram de noroc! Au forţă, calitate şi sunt foarte experimentaţi!

Sincer, chiar nu au cum să pună probleme mari în seara asta, chiar dacă mă aştept să fie un meci destul de încins. Nu cred că Dinamo vine să atace în valuri la Cluj, iar CFR-ul va pune presiune pe ei din primul minut!”, a prefațat ultima partidă din etapa 29 a Ligii 1, Vasile Miriuță, conform Fanatik.

cfr1

Echipele de start la CFR Cluj – Dinamo:

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Hoban, Gîdea – Deac, Debeljuh, Costache
Rezerve: Sandomierski, Susic, Latovlevici, Ben Youssef, Sigurjonsson, Soares, Itu, Păun, Omrani
Antrenor: Edward Iordănescu

Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, R. Grigore – Gol, Răuță, Anton – Mihaiu, Nemec, Fabbrini
Rezerve: Mitrovic, Ehmann, Puljic, Crețu, Stan, Mustafa Bani, Stere, Blejdea, Moldoveanu
Antrenor: Gigi Mulțescu

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Edi Iordănescu se așteaptă la un meci greu cu Dinamo: “Nu avem decât varianta victoriei”