VIDEO | Edi Iordănescu se așteaptă la un meci greu cu Dinamo: “Nu avem decât varianta victoriei”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat meciul cu Dinamo, programat luni în cadrul etapei a 29-a a Ligii 1.

Tehnicianul campioanei en-titre a vorbit despre problemele de efectiv de la CFR Cluj

Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical.

Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus față de ceea ce trebuia să fie.

Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm.

A venit pauza, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a declarat Edi Iordănescu.

Dinamo CFR Cluj

Dacă mă uit și analizez lotul lui Dinamo, luați individual sunt jucători de valoare, cu calitate. Să nu ne așteptăm că vine rezultatul doar dacă ne prezentăm pe teren.

Se vor motiva, au și un antrenor nou, cu experiență. Gigi Mulțescu știe să controleze vestiare, știe să motiveze jucători.

Noi nu avem decât varianta victoriei. După acest meci, noi avem direcții diferite, noi vom fi în playoff, ei, din păcate pentru fani, istoria lor, vor juca în playout”, a mai spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo de luni.

Citește și EXCLUSIV | Campion cu Dinamo și CFR Cluj, despre meciul dintre cele două echipe: “Altfel se vor concentra jucătorii”