RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un alt fost jucător al Petrolului și-a găsit echipă! Destinația aleasă de Ionuț Cioinac

Mijlocașul a rămas tot în Liga 2, acceptând oferta celor de la Turris Turnu Măgurele. Echipa la care Erik Lincar s-a întors în această iarnă nu este la prima achiziție de marcă în pauza competițională. 

Ionuț Cioinac este unul dintre cei opt jucători puși pe liber de Petrolul după ce Costel Enache a ajuns pe Ilie Oană. Fotbalistul de 29 de ani nu stat însă mult fără echipă. A semnat cu Turris Turnu Măgurele, trupa aflată pe locul 5,  la doar trei puncte de poziția care duce la barajul pentru Liga 1.

Știrea vine la o singură zi după ce alți doi foști jucători ai ploieștenilor au semnat noi angajamente. Alexandru Zaharia și Mădălin Mihăescu au ajuns amândoi în curtea celor de la CSA Steaua. Cioinac nu este însă singurul nume important ajuns la Turris Turnu Măgurele în acest început de an. În afara lui, Tiberiu Serediuc și Samson Nwabueze au întărit și ei formația din Teleorman.

Acolo ar putea ajunge și golgheterul Ligii 2, Albert Voinea de la Ripensia Timișoara. Ar fi pentru al doilea an la rând când Turris transferă cel mai bun marcator al eșalonului secund în pauza competițională din iarnă. În 2019, șefii trupei din Turnu Măgurele l-au adus pe Adrian Voicu, de la Daco-Getica.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Costel Lazăr a vorbit despre transferurile Petrolului! Detalii de ultimă oră

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare