EXCLUSIV | Costel Lazăr a vorbit despre transferurile Petrolului! Detalii de ultimă oră

Costel Lazăr, noul director sportiv al Petrolului Ploiești, a vorbit despre campania de transferuri a prahovenilor.

”Lupii” se află pe locul 8 în Liga a 2-a, cu 31 de puncte, iar în această iarnă s-au despărțit de mai mulți jucători. 

Costel Lazăr a ajuns în cantonamentul petroliștilor din Antalya, alături de Radu Rogac, un jucător care va încerca să îl convingă pe Costel Enache că merită să îmbrace tricoul prahovenilor în acest sezon.

Contactat de realitateasportiva.net, noul director sportiv al Petrolului a oferit detalii de ultimă oră despre transferurile formației din Ploiești.

”Urmează să sosească mâine jucători. Unul a ajuns deja. Îl cheamă Radu Rogac și e un fundaș central din Moldova pe care Costel Enache dorește să îl vadă câteva zile. Cu ceilalți sperăm ca în 2-3 zile să clarificăm.

Trei, maxim patru jucători vor veni. Vom colabora și cu cei de la Astra, iar dacă vom avea ce să transferăm, ne vom orienta repede.

Vom aduce fotbaliști care vor semna direct, dar și doi jucători care vor sta în probe” a declarat Costel Lazăr, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

costel lazar scaled

Rogac este un fundaș central de 24 de ani, care a evoluat ultima oară pentru Dinamo-Auto Tiraspol.

Zaria Bălți, CF Ungheni, Dinamo Samarqand (Uzbekistan), Petrocub Hâncești și Tarxien (Malta) sunt echipele la care a mai jucat fotbalistul în cariera sa.

De asemenea, acesta are 2 selecții pentru naționala Republicii Moldova și 21 în naționala U21 a aceleiași reprezentative.

125.000 de euro este cota de piață a lui Rogac, potrivit transfermarkt.com.

3.63 de milioane de euro este valoarea lotului Petrolului, potrivit transfermarkt.com.

antrenament petrolul 1

Vezi și VIDEO | Petrolul a câștigat primul amical din Turcia! Cine a înscris pentru ‘lupii galbeni’