RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ultrașii români îl atacă pe Rădoi după convocarea lui Camora: „Îți urăm o carieră cât mai scurtă la națională!”

Rădoi are primii contestatari după convocarea în premieră a lui Mario Camora! Suporterii României au ținut să îi transmită un mesaj selecționerului

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a anunțat astăzi lotul pe care se va baza pentru meciul din semifinala de baraj pentru EURO 2020 cu Islanda, respectiv pentru dubla din grupa Ligii Națiunilor, contra Norvegiei și Austriei. Acestă listă cu convocările se pare că i-au adus selecționerului primii contestatari, deoarece ultrașii români au ținut să transmită un mesaj tranșant lui Mirel Rădoi pe una dintre rețelele de socializare.

„Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători naturalizați. Cine își închipuie că Mario Camora va fi primul și ultimul se înșeală. Este doar Calul troian, învelit în bune intenții, ce va aduce după sine alte și alte „importuri” de ocazie.
Nationala e o chestie de principiu – la fel ca drapelul, imnul sau ziua națională a unei țări. Nu le schimbi după bunul plac, când altele ți se par mai atrăgătoare. Mergi cu ele mai departe și încerci să le dai strălucire. Cu ce ai, cu ce poți. Asta nu a înțeles M. Rădoi așa că îi urăm o cât mai scurtă cariera la cârma selecționatei.”, a fost postarea celor din grupul „Honor et patria”.

Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători…

Publicată de Honor et Patria pe Miercuri, 30 septembrie 2020

Nu este prima dată însă când suporterii români protestează împotriva naturalizării jucătorilor. Prima acțiune de acest fel a ultrașilor fiind înaintea partidei cu Irlanda de Nord, când au mers în cantonamentul de la Mogoșoaia și au scandat împotriva jucătorilor străini la naționala României.

Tricolorii urmează să dispute barajul pentru EURO 2020 cu Islanda pe data de 8 octombrie, respectiv cele două jocuri din cadrul grupei din Nations League, cu Norvegia în deplasare pe 11 octombrie, respectiv acasă cu Austria pe data de 14 octombrie.

România este în acest moment liderul grupei din Liga Națiunilor, după un egal acasă cu Irlanda de Nord (1-1) și o victorie obținută în deplasare, în Austria (3-2).

Citește și „Super-Simo”, pregătită să-și ia revanșa în fața Amandei Anisimova: „Îmi amintesc foarte bine meciul trecut!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare