Ultimul nume care contribuie la salvarea lui Dinamo! Este coșmarul rivalei de moarte. Mesajul PCH

Massimo Maccarone s-a alăturat programului DDB prin care fanii grupării din Ștefan cel Mare încearcă salvarea clubului lor de suflet. 

Chiar dacă suma donată a fost una mică, 48 de euro, fanii “câinilor” au apreciat gestul fotbalistului italian. Vestea a fost anunțată pe contul galeriei dinamoviste de pe o rețea de socializare.

“Grazie di cuore, Massimo, per le tue belissime parole!
Românii și Câinii nu te vor uita niciodată. Te așteptăm să sărbătorim salvarea lui Dinamo și s-o facem așa cum știm cel mai bine: ”câinește”!
Câinilor, haideți să dăm DDB la MAXIM! Să tragem tare până la sfârșitul anului și să ajungem la 12.000 de membri!
Înscreierea se face foarte ușor. Platforma e în limba română, dar dacă Big Mac s-a descurcat, înseamnă că te descurci și tu.
Dinamo merită cei 20 de lei pe lună, pentru că FĂRĂ DINAMO …CINE AM MAI FI NOI?”, a fost mesajul suporterilor roș-albilor. 

Iar fostul jucător al lui Middlesbrough a trimis la rândul său un mesaj emoționant după sprijinul oferit lui Dinamo. În 2006, Maccarone a reușit o dublă în meciul conta celor de la FCSB din returul semifinalei Cupei UEFA, care i-a dus pe englezi în ultimul act.

„Sunt impresionat de respectul pe care mi-l poartă suporterii lui Dinamo și vreau să știți că admirația aceasta este reciprocă. Știu de implicarea voastră pentru a salva acest club istoric. Știu că treceți printr-un moment greu. Am ales să mă alătur proiectului vostru și sunt sigur că Dinamo se va salva cu asemenea suporteri.

maccarone

Îmi face plăcere să știu că nu ați uitat de bucuria pe care v-am făcut-o, vouă și multor români, în 2006. Am fost introdus în teren când eram conduși cu 2-0 și țin minte că mi-am spus că trebuie să joc câinește. Așa am reușit. Cum credeți că mă simt când unii italieni caută pe google să vadă cine e Maccarone, iar în România mă știe toată lumea… Abia aștept să ne vedem la București!

Acum câțiva ani am văzut coregrafia pe care ați făcut-o pentru vechii noștri prieteni. Sunt mândru să port un tricou cu imaginea acelui moment și să fac parte dintr-un proiect gândit de aceiași băieți inventivi!”, au fost cuvintele peninsularului de 41 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> Acceptă Cosmin Olăroiu provocarea de a antrena în Europa? Anunțul făcut de antrenor pe final de an