Acceptă Cosmin Olăroiu provocarea de a antrena în Europa? Anunțul făcut de antrenor pe final de an

Tehnicianul de 51 de ani este strâns legat de continentul asiatic din 2007 încoace. 

După ce a părăsit banca celor de la FCSB, antrenorul nu a dat curs niciuneia dintre ofertele venite de pe bătrânul continent. A înșirat țările din zona Golfului Persic, iar de aproape trei ani o pregătește pe Jiangsu Suning. Momentul unei reveniri în Europa depinde de propunerea pe care o va avea pe masă proaspătul câștigător al campionatului Chinei.

„Ce planuri am? Dacă aș primi ceva din Europa care să mă motiveze aș accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio șansă. Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aș zice da imediat”, a răspuns Cosmin Olăroiu întrebării venite din partea Gazetei. 

olaroiu steaua

Olăroiu și-a început cariera de antrenor la Progresul București în 2001 și le-a mai antrenat în Liga 1 pe FCSB și pe Poli Timișoara. Cu roș-albaștrii a ajuns în 2006 până în semifinalele Cupei UEFA, iar în vara aceluiași an i-a calificat după o pauză de 10 ani în grupele Champions League. În fotbalul arab a obținut cea mai mare performanță în 2015, când Al Ahli Dubai, cu el pe bancă a jucat finala Ligii Camionilor Asiei.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Au ieșit din tunel! Victorie pentru Arsenal în derby-ul Londrei, contra lui Chelsea