Ultimele detalii despre țintele de transfer la Dinamo! Contra: “Avem discuții și cu 2-3 jucători români”

Cosmin Contra vrea să reformeze din temelii lotul echipei Dinamo, pentru a putea să-și îndeplinească obiectivul – calificarea în play-off-ul Ligii 1. Până acum, au venit șase jucători străini în Ștefan cel Mare. Antrenorul ‘câinilor roșii’ vrea să transfere și din campionatul intern.

Vlad Achim, Adam Nemec, Janusz Gol, Borja Valle, Isma Lopez, Juan Camara și Alexander Gonzalez sunt jucătorii transferați la Dinamo în acest sezon.

Astăzi, Cosmin Contra a condus un antrenament al ‘câinilor roșii’, la care a asistat și directorul sportiv Rufo Collado.

Avem nevoie să ne mișcăm repede pe piața transferurilor, pentru că avem nevoie de jucători cu experiență, care să aducă un plus de valoare echipei. Directorul sportiv s-a mișcat foarte repede, am adus șase jucători în această săptămână.

Așteptăm ca jocul echipei să se îmbunătățească, jucătorii tineri să crească mult mai repede alături de jucătorii cu experiență. Dinamo trebuie să revină între primele echipe din România. Am încercat să-i fac pe jucătorii noi să înțeleagă ce înseamnă Dinamo. Sper să formez o echipă în cel mai scurt timp.

În privința transferurilor, după ce am făcut aceste achiziții, vom încerca să vedem ce ne mai lipsește. Avem discuții și cu 2-3 jucători români, mi-aș dori din toată inima să putem să aducem și jucători de valoare din campionatul României, nu este ușor lucrul acesta. Vom încerca să mai aducem jucători“, a spus Cosmin Contra la conferința de presă.

Cosmin Contra despre tot ce înseamnă Dinamo

VIDEOAntrenorul principal Cosmin Contra vorbește într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook despre duelul cu FC Botoșani, despre transferurile efectuate în această pauză competițională, despre echipa secundă a clubului și, nu în ultimul rând, despre suporteri. Practic, despre tot ce înseamnă Dinamo în acest început de septembrie!

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 9 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI -> Cosmin Contra, impresionat de FC Botoșani! “Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor”

CITEȘTE ȘI -> Dinamo a prezentat ultimul transfer! A jucat în Liga Campionilor pentru Barcelona