Cosmin Contra, impresionat de FC Botoșani! “Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor”

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a profitat de perioada de pauză pentru a pune la punct jocul ‘câinilor roșii’. Tehnicianul a prefațat partida de vineri împotriva echipei FC Botoșani, în etapa a treia din Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei pregătite de Marius Croitoru.

Meciul Dinamo – FC Botoșani este programat vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00.

clasament liga 1

“Urmează un meci important, cu o echipă care joacă în Europa League, o echipă cu un fotbal total, de atac. Din punctul meu, favorită pentru meciul de vineri, o echipă dinamică, o echipă care mie îmi place foarte mult. Din ce-am văzut, în ultimele 5-6 meciuri, îmi place din ce în ce mai mult această echipă pentru că joacă un fotbal plăcut, își crează foarte multe oportunități de gol, marchează multe goluri, pentru asta ar trebui felicitat antrenorul, Marius Croitoru, pentru felul în care a pus echipa pe teren și pentru felul în care joacă echipa”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

Cosmin Contra despre tot ce înseamnă Dinamo

VIDEOAntrenorul principal Cosmin Contra vorbește într-un interviu pentru pagina oficială de Facebook despre duelul cu FC Botoșani, despre transferurile efectuate în această pauză competițională, despre echipa secundă a clubului și, nu în ultimul rând, despre suporteri. Practic, despre tot ce înseamnă Dinamo în acest început de septembrie!

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Contra s-a arătat nemulțumit de faptul că partida va avea loc pe stadionul din “Ștefan cel Mare”, nu pe Arena Națională.

“Jucăm pe stadionul Dinamo, ne-am fi dorit să jucăm pe Național Arena, dar din păcate gazonul nu se prezintă în condiții foarte bune și atunci ne vom întoarce în “Groapă”. Vom încerca să arătăm mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și tactic și vom încerca să ne ridicăm la nivelul Botoșaniului”, a spus antrenorul lui Dinamo.

CITEȘTE ȘI -> ‘Tricolorii’ speră din nou! Rădoi și Mutu, echipa câștigătoare? “Pot încuraja un val de schimbare generalizat”