ULTIMATUM dat de Peluza l ”Ilie Oană”: ”Să vă fie rușine! Vrem să știm situația clubului!”

Suporterii Peluzei l ”Ilie Oană” sunt deranjați de atitudinea celor de la Petrolul Ploiești!

Recent, șase jucători ai formației prahovene au fost infectați cu COVID-19 și vor rămâne în izolare timp de 10 zile.

Până acum, FC Petrolul nu a comunicat absolut nimic legat de situaţia echipei, măsurile care au fost luate sau posibilile scenarii legate de continuarea competiţiei, iar suporterii au postat un comunicat în care își exprimă nemulțumirea față de atitudinea clubului.

Ultima ştire de pe site-ul oficial fcpetrolul.ro este legată de biletele virtuale puse în vânzare pentru derby-ul cu Rapid din etapa a doua a play-off-ului.

”Ce se întâmplă la clubul nostru în această perioadă este peste puterea noastră de a înțelege și a accepta! Cum este posibil ca dintre toate cluburile cu care ne luptăm la promovare, Petrolul să ajungă un focar de coronavirus?
Probabil mulți consideră că este inadmisibil ca tocmai acolo unde vorbim de toate condițiile necesare pentru performanță să apară acest virus!
Totuși, totul este posibil acolo unde la conducere este o echipă lipsită de profesioniști, fără aptitudini de conducători!
S-a dovedit din nou că nu au știut cum să gestioneze activitatea din cadrul clubului, mai ales acum, în plină pandemie!

Ținând cont de faptul că până în prezent nu există o poziție oficială a FC Petrolul Ploiești, poziție așteptată de toată suflarea petrolistă, ne face să ne punem foarte multe întrebări.
De unde va avea clubul 100.000 de lei să plătească amenda ?Oare câte se puteau face cu acești bani atât la club cât și la academie? Ce ”surprize” ne mai pregătește partenerul finanțator în viitorul apropiat?

Citește și Petrolul le-a dat planurile peste cap! “Este neplăcut şi pentru ei, şi pentru noi!”

peluza 1 ilie oana

Nu ar fi de mirare ca și de această dată, într-un posibil comunicat de presă, conducerea clubului să scoată vinovat publicul, așa cum o face de fiecare dată.
Tot timpul s-au plâns de presiune, pe când noi nu doream decât un singur lucru: PROFESIONALISM!
Iată că din nou ”așa zisa noastră presiune” s-a dovedit a fi îndreptățită!
Să vă fie rușine, stimați conducători! Ați confundat Petrolul cu un club de amatori! Numai suferință și tristețe ati produs la clubul nostru drag, pentru care am luptat din greu să îl ținem în viață!
PS: Peluza I Ilie Oană solicită ca de îndată oficialii clubului să prezinte situația de la FC Petrolul Ploiești și să anunțe ce se va întâmpla în viitorul apropiat!” se arată pe pagina de Facebook a Peluzei l ”Ilie Oană”.

Ce se întâmplă la clubul nostru în această perioadă este peste puterea noastră de a înțelege și a accepta! Cum este…

Publicată de Peluza I "Ilie Oana" pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

Citește și Viitorul și Petrolul, arătate cu degetul! ”Două meciuri amicale… 6-7 cazuri de COVID la ploieșteni. Nu mai țipă nimeni!”