Petrolul le-a dat planurile peste cap! “Este neplăcut şi pentru ei, şi pentru noi!”

După ce a pierdut procesul cu FRF de la TAS, UTA aştepta cu nerăbdare debutul în playoff-ul pentru promovare din Liga 2. Meciul liderului cu Petrolul a fost însă amânat după apariţia cazurilor de COVID-19 în tabăra ploieştenilor.

Laszlo Balint nu a primit cu dezamăgire verdictul TAS, care a dat câştig de cauză FRF după ce UTA a contestat organizarea playoff-ului cu înjumătăţirea punctelor.

”Eu m-aș fi gândit că ne va fi favorabilă decizia de la TAS. Dar e bine că am rămas focusați în ceea ce privește situația dată, adică acest clasament al play-off-ului, cu punctele înjumătățite. Ne-am pregătit în așa manieră încât să obținem punctele necesare promovării pe teren, în contextul actual.

O decizie favorabilă de la TAS ar fi fost un bonus pentru noi. Nu suntem dezamăgiți, ci surprinși de această hotărâre. Dar suntem pregătiți de play-off”, a spus tehnicianul Aradului, la Digi Sport.

În schimb, UTA trebuie să aştepte până joi pentru primul meci din playoff. Arădenii vor întâlni Turris după ce meciul cu Petrolul a fost amânat.

”Dezamăgirea mare pentru noi e problema celor de la Petrolul. Eram nerăbdători să începem competiția. În această săptămână i-am simțit motivați și determinați pe jucători. E neplăcut pentru noi și pentru nicio echipă din acest play-off, pentru că e dat peste cap calendarul. Așteptăm deciziile de la DSP.

Ne-am adaptat programul. Am fost obligați să reconsiderăm tot rapid, din fericire jucăm a doua etapă destul de repede. Joi după-masa, cu cei de la Turris. Ne concentrăm pe asta, ca să ne prezentăm cât mai bine și să luăm punctele puse în joc. Nu avem cu cine juca un amical, aici, în zona noastră, echipele și-au reluat pregătirile conform regulilor generale, nu celor ale protocolului impus de FRF și Ministerul Tineretului și Sportului.

Avem șapte săptămâni de pregătire fără să fi jucat un meci amical”, a mai spus antrenorul.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | A început play-off-ul din Liga a 2-a! Turris și FC Argeș s-au anulat reciproc