Simona Halep, după retragerea de la Dubai: ,,Sunt dezamăgită că nu pot să-mi apăr titlul”

Foto: Profimedia

Actualul loc 3 în ierarhia mondială a decis să nu participe nici la turneul de la Dubai, asta după ce hotărâse să se retragă și de la întrecerea de la Doha!

Partida contra Serenei Williams din sferturile de la Australian Open se pare că rămâne deocamdată ultimul meci al Simonei Halep disputat în acest an și ratează astfel șansa de a-și apăra titlul cucerit anul trecut la Dubai.

,,Din păcate, spatele meu nu este 100% şi am luat decizia de a mă retrage de la Dubai. Am amintiri plăcute de la câştigarea celui de-al 20-lea titlu WTA, la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să-mi apăr titlul’‘, a transmis Simona Halep pe Twitter.

 

Această decizie este una surprinzătoare, mai ales după ce Simona Halep a declarat în urmă cu doar o săptămână că prezența la Dubai este următoarea întrecere la care își dorește să fie prezentă.

“În plan e să joc Dubai. Sunt în recuperare acum și sper să fiu prezentă acolo. Se vorbește din ce în ce mai mult despre Jocurile Olimpice. Voi fi 100% acolo, sper să iau o medalie, indiferent de ce culoare va fi!”, a dezvăluit Simona Halep, după ce s-a vaccinat.

Citește și Cine este românul care vrea să o antreneze pe Simona Halep: „Este o jucătoare incredibilă!”