ULTIMA ORĂ | Gigi Mulțescu este noul antrenor de la Dinamo! Când va începe treaba “SMURD-ul”

Rămasă fără antrenor la finalul partidei cu FC Argeș, formația din Ștefan cel Mare pare că nu poate ieși din această criză de pe plan sportiv, dar și financiar!

UPDATE 14:00: Gigi Mulțescu a fost instalat în funcția de antrenor principal al echipei. Tehnicianul în vârstă de 69 de ani este așteptat la baza de pregătire de la Săftica, acolo unde va conduce primul antrenament din noua postură în cadrul clubului.

„Câinii” au mai pierdut o partidă în Liga 1, scor 1-2 contra lui FC Argeș, și ocupă locul 14 în ierarhie, fiind în acest moment în zona fierbinte a clasamentului. Din cauza rezultatelor nefaste din ultima perioadă, antrenorul Jerry Gane a decis aseară să nu mai continue la echipă, fiind de părere că jucătorii au nevoie de un șoc.

Citește și Penalty controversat la Dinamo – FC Argeș! Replica piteștenilor: ”A greși e omenește”

Favorit să preia banca lui Dinamo, Gigi Mulțescu a oferit o primă reacție cu privire la acest aspect. Tehnicianul în vârstă de 69 de ani a mărturisit că se simte pregătit și este dispus în orice moment să sară în ajutorul “câinilor”, dar așteaptă acum doar o decizie a oficialilor.

dinamo collado multescu

„Aștept să văd ce se va întâmpla. Dacă sunt pregătit? Mereu sunt pregătit și dispus să ajut Dinamo. Acum trebuie să rezolv probleme legate de echipa cu care să lucrez, îmi caut staff și aștept să văd decizia finală. Înțeleg că sunt mai mulți antrenori pe lista celor doriți!”, a declarat Gigi Mulțescu, potrivit Pro Sport.

Potrivit informațiilor venite din partea doardinamo.ro, tehnicianul ar fi cerut un nou contract prin care să se poată asigura că nu va fi dat afară peste 2 zile, atunci când Pablo Cortacero poate prelua puterea în club dacă Tribunalul București îi dă dreptate spaniolului. Prin urmare, Gigi Mulțescu va conduce primul antrenament al echipei în cursul zilei de astăzi.

„SMURD-ul” a sărit în ajutorul formației din Ștefan cel Mare în mai multe rânduri, conducând echipa în patru mandate: 1990-1991, 2008, 2013 și ultimul în 2020, poate cel mai greu an din istoria clubului „alb-roșu”.

Citește și Anunțul făcut de Mario Nicolae, înaintea ședinței decisive de la Dinamo: „Eu cred că Gigi Mulțescu este o variantă bună!”