ULTIMA ORĂ | Final de sezon în handbalul românesc? Anunțul președintelui Federației

csm-bucuresti-scm-ramnicu-valcea

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu, a anunțat că reprezentanţii cluburilor din cele două ligi naţionale de handbal au votat în majoritate pentru închiderea sezoanelor, din cauza pandemiei de coronavirus.

FRH dorea reluarea competițiilor, dar Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a solicitat ca până la 1 iunie toate țările să trimită numele campioanelor din ligile interne.

Decizia finală a Federației Române de Handbal va fi anunțată în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, programată la 18 mai.

Săptămâna trecută, Consiliul de Administraţie al FRH votase în majoritate pentru reluarea competiţiilor în luna iunie.

Cluburile au votat în majoritate să se închidă sezonul. În ceea ce priveşte clasamentul la feminin noi am prezentat Consiliului de Administraţie toate strategiile, inclusiv cele discutate ieri şi astăzi, pentru că am dorit să fim prevăzători, şi aşteptăm hotărârea Consiliului de Administraţie.

Este valabil şi pentru băieţi şi pentru fete, trebuie să transmitem numele campioanelor până pe 1 iunie. Da, ne-a stricat planurile această decizie, ne-ar fi plăcut să putem, ţinând cont de situaţia actuală, să ne ducem până la 1 iulie, adică să terminăm sezonul competiţional, dar asta este decizia EHF. Nu mai discutăm acum“, a spus Alexandru Dedu pentru Agerpres.

Clasamentul Ligii Naționale de handbal, la feminin

Clasamentul Ligii Naționale de handbal, la masculin

CITEȘTE ȘI -> Dinamo, susținută de celelalte cluburi! „Au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari”

Spynews.ro