Dinamo, susținută de celelalte cluburi! „Au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari”

Dinamo Bucureşti a anunțat că în cadrul videoconferinței la care au participat oficialii FRH și cluburile de handbal masculin s-a votat pentru excluderea regulii care prevede limitarea numărului de jucători extracomunitari.

Tot astăzi, cluburile au mai votat pentru încheierea sezonului şi acordarea medaliilor.

„Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitari. Toate cluburile de Liga Naţionala masculină au votat astăzi într-o videoconferinţă cu şefii FRH pentru eliminarea regulii cu trei extracomunitari. De asemenea, cu trei excepţii, cluburile sunt de acord cu închiderea sezonului şi acordarea de medalii (9 voturi pentru aceasta din urmă)”, a anunţat Dinamo Bucureşti.

HANDBAL. VOX POPULI VOX DEI: Cluburile au votat eliminarea regulii cu limitarea numărului de extracomunitariToate…

Publicată de Dinamo pe Marţi, 12 mai 2020

Decizia finală în ceea ce privește încheierea acestui sezon revine Consiliului de administraţie al FRH, care se va întruni pe 18 mai. În cadrul aceleiași ședințe se va stabili și ce se întâmplă cu Final Four-ul Cupei României, dar și cum se vor desfășura turneele de promovare.

Cu o zi în urmă, cluburile din întrecerea feminină și-au exprimat și ele dorința ca Liga Națională să fie „înghețată”.

Citește și • Medicii unui club din Liga 1 au dat bir cu fugiții! I-au speriat regulile severe impuse de către autorități

Spynews.ro