ULTIMA ORĂ | Dezastru la Poli Iași! Ce măsuri au fost luate împotriva lui Andrei Cristea și Ciprian Paraschiv

Situația dramatică în care se află Poli Iași nu se vede doar pe teren, ci și în birourile oficialilor și pe banca tehnică a clubului. Azi-dimineață au avut loc schimbări majore!

După înfrângerea suferită acasă cu Voluntari, scor 0-2, Comitetul Director al formației din Copou, din care face parte și primarul orașului Iași, Mihai Chirica, s-a întrunit și a luat decizii fără precedent.

Andrei Cristea a fost eliberat din postul de antrenor principal și va ajuta echipa să scape de retrogradare doar din teren, nu și de la marginea acestuia. Decizia vine și în urma unui episod neplăcut din ultima etapă, atunci când Andrei Cristea i-ar fi adresat cuvinte de-a dreptul jignitoare centralului Radu Petrescu. În locul atacantului de 36 de ani pe banca tehnică sunt favoriți Adrian Mihalcea, Flavius Stoican, Cristiano Bergodi sau Eugen Neagoe.

Andrei Cristea antrenor Poli Iasi

Nici președintele clubului, Ciprian Paraschiv, nu a scăpat nepedepsit, astfel că a fost sanacționat cu o plată de 10% din salariul din următoarele 3 luni. Însă cel mai ”șifonat” după întrevederea Comitetului Director a ieșit directorul de scouting, Toni Heleșteanu, care a fost demis, deoarece achizițiile recomandate de acesta nu au confirmat deloc.

Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1, după 25 etape, cu 16 puncte, la 6 puncte de Hermannstadt, locul 15.

CITEȘTE ȘI –>> Scandal la Iași! Andrei Cristea este acuzat de un derapaj grotesc la adresa arbitrului Radu Petrescu