Scandal la Iași! Andrei Cristea este acuzat de un derapaj grotesc la adresa arbitrului Radu Petrescu

Centralul Radu Petrescu (38 de ani) a condus partida Poli Iași-FC Voluntari, încheiată cu scorul de 0-2!

Antrenorul din acest moment al moldovenilor, Andrei Cristea (36 de ani), se află în atenția oamenilor din fotbalul românesc, după ce a fost acuzat de insulte la adresa arbitrului central din ultima etapă a Ligii 1. Potrivit ultimelor informații, eroul din partida cu Valencia i-ar fi strigat lui Radu Petrescu că “Mai bine mureai la operație” și „Mai bine rămâneai paralizat, acest lucru fiind trecut inclusiv în raportul de joc al observatorului.

În ciuda acestor lucruri, Andrei Cristea ar fi negat totul prin intermediul unui mesaj, dar în același timp, președintele formației Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a mărturisit că într-adevăr, în raportul de joc există astfel de cuvinte scrise de către Radu Petrescu.

Radu Petrescu

Am înțeles și eu că arbitrul ar fi scris aceste cuvinte, care sunt foarte urâte. Andrei nu a spus așa ceva, l-am întrebat. Am stat puțin în prima repriză lângă el. El era într-un grup de oameni, chiar nu îmi dau seama cum arbitrul ar fi auzit să fie strigat așa ceva din tribune.

Noi avem acces la raportul arbitrului. În niciun caz nu a folosit acele cuvinte, am vorbit cu el și cu cei din jur și au spus că nu a folosit cuvintele legate de operație. Îl cunosc pe Andrei, nu îl văd omul să vorbească așa. Andrei Cristea nu avea voie să fie pe teren, dar înțeleg că după fluierul final a intrat. Era în drumul spre vestiare”, a spus oficialul moldovenilor, potrivit Digi Sport.

Operația la care făcea referire Andrei Cristea s-a petrecut în anul 2018, atunci când arbitrul Radu Petrescu a fost operat pe creier care a constat în extirparea unei tumori de mărimea unei mandarine, așa cum declara acesta imediat după intervenția chirurgicală.

Citește și Andrei Cristea, după un nou eşec la Poli Iaşi: ,,Arbitrează niște băieți cu antecedente grave”