RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ! Al doilea transfer într-o zi la Dinamo! Steliano Filip s-a întors la formația din Ștefan cel Mare

După ce au reușit să îl transfere pe Genvaro Nepomuceno, „câinii” se pare că s-au înțeles și cu Steliano Filip, fostul căpitan al formației din Ștefan cel Mare!

Potrivit ultimelor informații, oficialii dinamoviști au ajuns la un acord cu fundașul în vârstă de 26 de ani, astfel că acesta va reveni la Dinamo după despărțirea din anul 2018. Steliano Filip este așteptat la hotelul RIN pentru a stabili ultimele detalii despre contractul său.

Transferul acestuia a fost confirmat și de suporterii „câinilor” care au transmis prin intermediul unui comunicat al celor de la PCH, că fotbalistul a semnat un contract pe 2 ani și jumătate și începând de mâine va începe pregătirea sub comanda lui Jerry Gane.

Citește și OFICIAL | Dinamo se mișcă pe piața transferurilor! Cine este fotbalistul care mai a trecut prin Liga 1

„STELIANO ÎNAPOI ÎN HAITĂ! DDB întărește Dinamo, la solicitarea managerului nostru Jerry Gane. DDB s-a înțeles cu STELIANO FILIP, care începând de astăzi s-a întors în MAREA FAMILIE DINAMO. Fostul căpitan a semnat un contract pentru 2 ani și jumătate, iar de mâine se va alătura colegilor săi la treabă”, au scris cei de la PCH, prin intermediul paginii de Facebook.

300.000 de euro este cota de transfer a lui Steliano Filip, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Fundașul stânga a plecat de la Dinamo în vara anului 2018, atunci când a fost cumpărat de croații de la Hajduk Split.

Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și AE Larisa (Grecia) sunt echipele pe la care a mai trecut fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

Citește și Suporterii din DDB continuă să bată record după record! Suma impresionantă care va ajunge în conturile clubului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare