RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Suporterii din DDB continuă să bată record după record! Suma impresionantă care va ajunge în conturile clubului

Fanii „câinilor” se pare că fac tot posibilul ca echipa lor de suflet să supraviețuiască, iar pentru asta au dat dovadă din nou de o mobilizare incredibilă și au virat astăzi o nouă sumă de bani în conturile clubului!

După ce au reușit să convingă mai mulți fotbaliști importanți să rămână în Ștefan cel Mare, suporterii-acționari de la Dinamo au făcut un nou gest impresionant față de echipa lor și au anunțat că vor mai vira în conturile clubului o sumă considerabilă de bani.

„OXIGEN PENTRU DINAMO
Astăzi, Vineri 22 ianuarie 2021, Asociația Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiți pentru plata datoriilor fiscale și a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalități asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată.
Banii vor fi virați sub formă de împrumut, ca și până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acțiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €.
Măsura vine în urma ultimei sesiuni de vot, desfășurate pe platforma DDB, în care suporterii cotizanți în cadrul programului DDB au votat fără rezerve în favoarea evitării falimentului lui Dinamo. Suporterii își respectă astfel promisiunea făcută lor înșiși de a salva clubul cu orice preț!
DDB înseamnă RESPONSABILITE și FAPTE! Cu fiecare pas pe care suporterii îl fac, clubul lor se apropie de însănătoșire și normalitate.
Suntem conștienți că drumul este lung și anevoios, dar împreună o vom scoate la capăt!
Mulțumim tuturor pentru implicare,
Echipa DDB
BRAVO, CÂINILOR! HAIDEȚI SĂ NE DUCEM TREABA LA CAPĂT!”, s-a arătat în cominucatul emis de Peluza Câtâlin Hîldan prin intermediul paginii de Facebook.

Citește și FOTO VIDEO | Pugilistul din Ucraina care câștigă medalii pentru țara noastră! Cum a ajuns să se stabilească în România

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare