RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

UEFA a trimis acasă brigada de arbitrii români! Cine va conduce meciul PSG-Bașakșehir, reprogramat astăzi

După ce jucătorii ambelor echipe au ieșit de pe teren în semn de protest, în urma adresării cu tentă rasială a arbitrului român, Sebastian Colțescu, partida PSG-Istanbul Bașakșehir a fost reprogramată astăzi, de la ora 19:55!

În urma evenimentelor neplăcute care au avut loc în startul meciului din grupa H a UEFA Champions League, PSG-Istambul Bașakșehir, UEFA a fost nevoită să numească o altă brigadă de arbitrii pentru meciul care a fost reprogramat astăzi.

Astfel, forul european a decis ca arbitrii români să fie trimiși acasă, iar locul acestora va fi luat olandezul Danny Makkelie, ajutat de tușierii Mario Diks și Marcin Boniek, dar și de al patrulea arbitru, delegat pe poziția lui Sebastian Colțescu, polonezul Bartosz Frankowski.

Ulterior, UEFA a transmis și un mesaj prin intermediul platformei Twitter, prin care anunță că este la curent cu cele întâmplate la meciul de aseară și că urmează să facă o anchetă amănunțită pentru a pedepsi persoanele vinovate.

„UEFA este conștientă de un incident din timpul meciului din Liga Campionilor dintre PSG și Istanbul Bașakșehir și va efectua o investigație amănunțită.

Rasismul și discriminarea în toate formele sale nu își au locul în fotbal!, a transmis UEFA.

Citește și Prima reacție a lui Colțescu și Hațegan, după acuzațiile de rasism: “Sper că mă veți înțelege!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare