Turcii anunță că Djokovic s-a înțeles cu Kayserispor! Croatul va fi pregătit din nou de Dan Petrescu

Fostul antrenor al campioanei României, Dan Petrescu, a decis să accepte propunerea celor de la Kayserispor, penultima echipă din prima ligă turcă!

După ce numele său a fost vehiculat fie în Emiratele Arabe Unite sau fie la echipe din Europa precum Celtic sau Sheffield Wednesday, “Bursucul” a ales în cele din urmă să meargă în Superliga din Turcia, unde o va pregăti pe fosta echipă a lui Maius Șumudică, Kayserispor. Dan Petrescu îi va avea alături și pe fotbaliștii români, Denis Alibec, Cristi Săpunaru și Silviu Lung Jr și principalul obiectiv va fi salvarea de la retrogradare.

kayserispor alibec sapunaru lung

Potrivit jurnaliștilor turci, tehnicianul în vârstă de 53 de ani nu va veni cu mâna goală la noua echipă, astfel că au anunțat prima mutare. Mijlocașul celor CFR Cluj, Damjan Djokovic (30 ani), ar fi ajuns la un acord cu Kayserispor, iar publicația Transfer Haber menționeză că fotbalistul croat ar urma să încaseze un salariu de 500 de mii de euro până la finalul sezonului.

Această informație vine în contradictoriu cu situația actuală de la Kayseri, care are interdicție la transferuri din cauza unor datorii. Acest lucru a fost confirmat și de purtătorul de cuvânt al formației turce.

Vreau să precizez că clubul nostru, Kayserispor, are interdicție la transferuri. Este vorba de datorii în valoare de 25 de milioane de euro, pe care nu le putem achita în acest moment. Se fac eforturi, dar știrile că vrem să aducem jucători sunt complet false! a declarat purtătorul de cuvânt al celor de la Kayserispor.

Damjan Djokovic bifat 109 de prezențe în tricoul campioanei României pentru care a marcat 11 goluri.

1.600.000 de euro este cota de piață a mijlocașului croat, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Halep atacă turneul de la Melbourne de pe tabloul principal! Cine sunt celelalte trei românce care țin capul de afiș