BREAKING NEWS | Veste cruntă pentru Mario Iorgulescu! Ce au decis magistrații

accident-mario-iorgulescu

Magistraţii Tribunalului Municipiului Bucureşti au decis ca Mario Iorgulescu să fie arestat pentru o perioadă de 30 de zile. 

Judecătorii au anunțat că au emis mandat de arestare preventivă în lipsă. Măsura poate fi contestată.

În data de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu, aflat sub influența drogurilor și a alcoolului, a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit.

„Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe,

Mario-Iorgulescu-1accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, scriu procurorii.

Citește și ♦ VIDEO | După atacul lui Papură a venit și replica de la Mediaș: „Îi dau cam multă importanță”. Edi Iordănescu nu s-a putut abține