Trei jucători URIAȘI au semnat cu Dinamo: „Performanța se face cu sportivi de înalt nivel”

fani Dinamo

Dinamo a anunțat că trei dintre jucătorii care au contribuit la performanța urișă reușită de clubul din București în Liga Campionilor la handbal masculin au ales să continue alături de „dulăi”.

Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib și-au prelungit înțelegerile cu Dinamo.

„Pentru ca performanta se face cu jucatori de inalt nivel, si pentru ca ei si-au dorit sa ramana ACASA, Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo”, au scris reprezentanții clubului alb-roșu pe Facebook.

Pentru ca performanta se face cu jucatori de inalt nivel, si pentru ca ei si-au dorit sa ramana ACASA, Kamel Alouini, Ante Kuduz si Mamdouh Shebib au semnat prelungirea contractelor cu Dinamo. <3 <3 <3

Publicată de Dinamo Bucuresti Handbal Club pe Sâmbătă, 23 mai 2020

 

Cu o zi în urmă, echipa de handbal masculin a lui Dinamo a mai anunțat o mutare de proporții: revenirea în lotul său, după 13 ani, a extremei dreapta Valentin Ghionea, ultima dată jucător la Sporting Lisabona.

Dinamo este campioana en-titre, iar în acest sezon, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, a încheiat tot pe prima poziție, însă nu va mai primi titlul de campioană, în urma unei decizii a FRH. Cu toate acestea, „dulăii” vor fi cei care vor reprezenta din nou România în Liga Campionilor la handbal masculin.

Citește și • Cum a fost atras Vali Ghionea la Dinamo: “Asta e ambiția mea”