RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Transferul lui Juan Camara la Craiova, blocat de Dinamo! Din ce motiv nu poate semna cu oltenii

Juan Camara poate ajunge la Universitatea Craiova în această iarnă, dar mutarea mai are de aşteptat ceva timp.

Dinamo încă stă în calea transferului său către olteni, deoarece ibericul încă nu s-a despărţit oficial de clubul din Ştefan cel Mare.

După ce se va despărţi oficial de Dinamo, oltenii ar trebui să negocieze cu polonezii de la Jagiellonia pentru transferul acestuia în Bănie, dar şi cu jucătorul pentru contract.

juan camara

Camara se poate despărţi de ,,câini” doar în două condiţii. Prima este aceea ca clubul să-şi dea acordul pentru o despărţire amiabilă, însă varianta aceasta este exclusă, deoarece jucătorul este unul dintre cei mai buni pe care Dinamo i-a avut. A doua variantă de a rupe contractul cu dinamoviştii este o decizie dată de FIFA în acest caz, potrivit ProSport.

Camara şi-a anunţat deja despărţirea de clubul din Ştefan cel Mare, însă nu este încă oficială, iar pe cale amiabilă e greu de crezut că se va realiza.

Trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, după multele probleme financiare pe care le-am avut din prima lună. Nu mi-am imaginat așa ceva! Au fost luni foarte dificile, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun.

Dinamo CAMARA

Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, prin fiecare mesaj de pe rețelele de socializare, plus fiecare meci de acasă, în care oamenii ne așteptau la stadion. Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători incredibil. Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt grozav! Toate cele bune!”, a scris mijlocaşul spaniol pe Instagram.

Citeşte şi OFICIAL | Șoc! SCM Gloria Buzău se retrage din Liga 2

Juan Camara se află acum în Spania, de unde şi-a depus actele la FIFA prin care dovedeşte că nu a fost plătit de Dinamo, După ce cazul va fi analizat de for, jucătorul va primi apoi dreptul de joc şi de a se întoarce la echipa din Polonia de care aparţine în mod normal.

Până se va da o decizie în cazul jucătorului, acesta aparţine oficial de Dinamo.

2 goluri şi 4 assisturi a reuţit Camara pentru Dinamo în cele 13 jocuri disputate.

600.000 de euro este cota mijlocaşului, potrivit transfermarkt.com.

camara

Citeşte şi Soiledis poate pleca de la FCSB cu o singură condiţie! De unde aşteaptă oferte de transfer

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare