RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Soiledis poate pleca de la FCSB cu o singură condiţie! De unde aşteaptă oferte de transfer

Aristidis Soiledis este unul dintre jucătorii de care FCSB s-ar putea despărţi cât mai curând, după ce fundaşul nu mai este în graţiile lui Becali.

Grecul a ajuns acum a treia variantă a lui Toni Petrea pentru postul de fundaş stânga la FCSB, după ce patronul l-a transferat pe Risto Radunovic de la Astra în această iarnă, iar Panţîru a devenit al doilea pe post.

soiledis

Soiledis nu a mai jucat pentru FCSB din toamna anului 2020, când echipa se confrunta cu grave probleme de lot, după ce mai mulţi jucători s-au infectat cu Coronavirus. Ultimele minute le-a bifat în meciul cu Poli Iaşi, pierdut de FCSB atunci, scor 2-5.

Singura condiţie ca fundaşul stânga să plece de la FCSB ar fi o ofertă venită chiar din Grecia, anunţă Sporttime. Dorinţa de a reveni în ţara sa natală l-a făcut pe Soiledis să refuze un împrumut la FC Argeş în această iarnă, deşi oficialii cluburilor s-au înţeles pentru transfer. Mutarea a picat după ce jucătorul a refuzat să meargă în Trivale.

gol Soiledis

,,Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya. Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel.”, spunea Jean Vlădoiu la începutul anului, potrivit Digisport.

vladoiu1

22 de meciuri a jucat Soiledis pentru FCSB de când a fost transferat de la Botoşani, în vara lui 2019, pentru 75.000 de euro.

300.000 de euro este cota fundaşului grec, potrivit trabsfermarkt.com.

Soiledis contract

Citeşte şi VIDEO | Cine este primul jucător propus de Marius Nicolae, la Dinamo. Jucătorul și-a dat acordul de transfer

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare