O nouă tragedie în fotbal! A murit un fost ”tricolor”, component al ”Bătrânei Doamne”, UTA Arad

O veste tristă a luat astăzi cu asalt fotbalul românesc, asta după ce unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai formației UTA Arad s-a stins din viață!

În cursul zilei de astăzi, fotbalul arădean a primit una dintre cele mai grele vești din ultima perioadă. Unul dintre jucătorii care au marcat istoria de-a lungul timpului pentru “Bătrâna Doamne” și care a avut parte de cea mai mare parte a carierei în tricoul celor de la UTA s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani.

Paul Popovici a făcut parte din generația arădenilor de la începutul anilor 70, o echipă care a cunoscut performanțe uriașe în acea perioadă. Popovici a evoluat pe postul de fundaș stânga de-a lungul carierei sale și a ajuns chiar să evolueze pentru prima reprezentativă a României la începutul anului 1972.

Cu UTA are în palmares un titlu de vicecampion național, la capătul sezonului 1971-1972. În același sezon a fost protagonist important al parcursului “Bătrânei Doamne” în Cupa UEFA, atunci când arădenii au ajuns până în sferturile de finală, unde s-au văzut învinși de Tottenham.

Crișul Oradea, UTA Arad, Bihor Oradea și Înfrățirea Oradea sunt formațiile pentru care Paul Popovici a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist profesionist.

Citește și VIDEO | O fostă cerșetoare din România a ajuns triplă campioană europeană. Povestea ei, demnă de scenariu de film