Tragedie pentru un fost golgheter de la FCSB, CFR și Dinamo! Anunț de ultimă oră

Clipe grele pentru unul dintre cei mai importanți fotbaliști români din ultimele sezoane ale Ligii 1!

În urmă cu puțin timp, un fost golgheter al României a primit o veste cum nu se putea mai grea, asta după ce mama sa s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu o boală incurabilă. Retras din activitate la vârsta de doar 29 de ani din cauza unor probleme medicale, George Țucudean este nevoit acum să treacă printr-un alt chin. Mama sa, Corina Țucudean, s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi.

tucudean tragedie

UTA Arad, echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe George Țucudean, a postat un mesaj prin care își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a celei care i-a dat viață fostului fotbalist al arădenilor.

Fostul atacant în vârstă de 29 de ani a izbutit de-a lungul carierei sale să marcheze 66 de goluri la nivelul Ligii I în cele 188 de prezențe în tricourile celor de la Dinamo, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanța și CFR Cluj, dar și trei reușite în tricoul naționalei mari în cele zece selecții. George Țucudean și-a agățat ghetele în la doar 29 de ani, din cauza problemelor cu inima.

Citește și VIDEO | Un fost mare sportiv în vârstă de 33 de ani a omorât cinci persoane, după care s-a sinucis