VIDEO | Un fost mare sportiv în vârstă de 33 de ani a omorât cinci persoane, după care s-a sinucis

A practicat sport de performanță la cinci echipe, iar la vârsta de 33 de ani a luat o decizie radicală.

A ucis, cu sânge rece, nu mai puțin de cinci persoane. O a șasea victimă se află internată în spital. Persoanele decedate aveau 5, 9, 38, 69 și 70 de ani. Ulterior, fostul sportiv și-a luat viața.

Phillip Adams, în vârstă de 33 de ani, fost jucător de fotbal american din NFL, a ucis cinci persoane într-un atac armat în Carolina de Sud şi s-a sinucis joi. Printre victime se afla și un medic cunoscut.

profimedia 0487055172
Phillip Adams. Foto: Profimedia

Părinţii lui Phillip Adams locuiesc în apropiere de locuinţa medicului, la Rock Hill, şi au fost trataţi de către medic, potrivit NBC Sports, care citează The Associated Press. Fostul jucător s-a sinucis după miezul nopţii de miercuri spre joi cu o armă de calibrul 45. Phillip Adams a jucat în 78 de meciuri din NFL, timp de cinci sezoane și a fost legitimat la şase echipe. Medicul Robert Lesslie, în vârstă de 70 de ani şi soţia sa Barbara Lesslie, în vârstă de 69 de ani, au fost găsiți decedați, dar şi nepoţii lor Adah Lesslie, în vârstă de nouă ani, şi Noah Lesslie, în vârstă de cinci ani.

De asemenea, un bărbat care muncea la casă, James Lewis, în vârstă de 38 de ani, din Gaston, a fost împuşcat mortal, în timp ce o a şasea persoană a fost spitalizată în urma împușcăturilor.

Citește și Un fotbalist cunoscut, implicat într-un accident cu mașina! Jucătorul mergea la supermarket, deși era infectat cu COVID-19