Tragedie cumplită în sportul românesc! A murit într-un groaznic accident auto, lovită de tren

O jucătoare de fotbal din România, de doar 21 de ani, s-a stins din viaţă în seara zilei de 24 decembrie, în urma unui accident.

Fotbalista a decedat după un accident rutier, în care a fost lovită de tren în oraşul Ineu, când încerca să treacă spre localitatea Şicula.

Vestea venită în ajunul Crăciunului a întristat tot sportul arădean, întrucât sportiva evolua pentru echipa de fotbal feminin Piroş Security Arad, din prima ligă feminină.

Alice Cociuba este numele fotbalistei care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident. În maşina acesteia s-au mai aflat trei persoane în momentul impactului cu trenul, dar acestea nu au păţit nimic.

Cociuba

Jucătoarea de fotbal evolua pentru echipa arădeană deja de trei sezoane, iar în carieră a mai trecut şi pe la cluburi ca CS Ineu şi CFR 1933 Timişoara. Aceasta era şi componentă a echipei naţionale, potrivit Agerpres.

Trista veste a fost anunţată de echipa de fotbal la care activa printr-o postare pe pagina de Facebook.

Moartea lui Alice Cociuba este a doua tragedie care loveşte clubul din Arad, după ce în decurs de trei luni a murit şi antrenorul echipei, Florin Bugar, din cauza Covid-19, la doar 48 de ani. Acesta era şi selecţionerul naţionalei de fotbal feminin U19.

Bugar

Citeşte şi Cum l-au îndepărtat spaniolii de la Dinamo pe Cătălin Straton! ,,A fost aruncat ca o măsea stricată”